Private Tour : City tour one day trip

Show voucher on mobile or print Reservation only

What To Expect

City tour one day trip

Distance : 20 Km.

Car Type : Mini van

Passenger : Maximum 5 pax

Pick up area : Hotel ,house or Boonsiri office ( BKK area )

Start Time : Start time 08.00 – 09.00

Finish Time : Finish time 16.00 – 17.00

Program tour

08.00 A.M. : Pick up at meeting point.

09.00 A.M. : Go to Wat Trimit. ( Take About 30 minutes. )

09.30 A.M. : Visit Wat Trimit “ The biggest golden sitting Buddha image of Thailand about 5.5 tons

and take photo with Odean circle. (Take About 45 minutes)

10.15 A.M. : Go to Wat Benchamabophit (Take About 15 minutes )

10.30 A.M. : Visit Wat Benchamabophit “ The Marble temple decorated with tile. (Take About 45

minutes)

11.15 A.M. : Go to Wat Arun ( Take about 30 minutes)

11.45 A.M. : Visit Wat Arun “The tall prang about 16 meter is high decorated with glazed tile”

( Take about 45 minutes)

12.30 P.M. : Lunch “Goodview’s and food with Chao phraya river” ( Take about 1 hr.)

13.40 P.M. : Take the boat cross to Wat Pho ( Take about 15 minutes)13.44 P.M. : Visit Wat Pho “The most beautiful reclining Buddha image made of gold about

46 meters Long that decorated by Glided.” ( Take about 50 minutes)

14.30 P.M. : Go to Wat Saket ( Take about 15 minutes)

14.45 P.M. : Visit Wat Saket or golden mountain temple “The stupa that enshrine the relic of load

Buddha.” ( Take about 50 minutes)

15.30 P.M. : Go to Wat Suthat ( Take about 15 minutes)

15.41 P.M. : Visit Wat Suthat “The longest Ordination hall of Thailand and mural painting in

Rama 3 period. ( Take about 45 minutes)

16.30 P.M. Back to hotel .

Target Group : Foreigner group, family.

Remark : If you have more 5 pax, we will charge 1,000.-Baht per pax.

Package Code: PV03

7,500.00 THB

  • Confirm with in 24 hours.
Minimum 5 adults Maximum 5 adults
Total: 0.00 THB.